.

Sunday, November 24, 2013

Narratology

“Narratologie” Analyse Modern Times – Charles Chaplin 1.Basis ingrediënten Hoofdpersonage: Charlie Chaplin (tramp-figuur) Plot point: Wanneer Charlie wordt ontslagen en vervolgens in de gevangenis terecht komt. Wanneer Charlie de politie helpt de ontsnapte gevangenen uit te schakelen. Het moment digital audiotape Charlie hot up(p) meisje helpt, als zij brood heeft gestolen van de bakker. Het punt waarop Charlie besluit werk te gaan zoeken bij het warenhuis om beter te kunnen leven. Wanneer zowel Charlie als het meisje allebei werk hebben, maar zij door de politie wordt gezocht. Oplossing: -Werk zoeken. Hindernissen: De machines. De werkloosheid. De politie. De mensen massa. Nieuw probleem: Er vormt zich een nieuw probleem als Charlie het wees meisje ontmoet en gelukkig wil worden samen met haar, vanaf dit moment kan hij niet meer aan zichzelf denken en moet hij ervoor zorgen digital audiotape ze beide gelukkig worden. Climax: Hij wil niet meer werken, hij is gelukkig in de gevangenis en wil hier graag blijven omdigital audiotape hij het hier zo goed heeft. Er wordt voor hem gezorgd, hij heeft altijd eten en een slaapplaats.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Op het einde wanneer ze (Charlie en het meisje) erachter komen digital audiotape ze, ook al hebben ze geen geld of onderdak, ze zijn toch gelukkig omdat ze elkaar hebben. 2.Plot-Story verhouding De story is bijna compleet te zien in de plot. De scenes zijn af en toe overbodig lang, maar desondanks wel van belang. 3.Spannings opbouw Personage: Je kunt je goed identifice! ren met het hoofdpersonage omdat je dingen eerder door hebt (omdat Charlie zo klungelig is) dan het personage. Dit wekt sympathie op bij de kijker omdat je hem wilt helpen. Muziek/Geluid: Laag/Traag betekend in de film dat er iets dreigt te gebeuren. Hoog/Licht is het geluid wat bij het meisje hoort. Rare/Sukkelige geluiden horen bij Charlie. Standpunten: Er wordt af en toe gewisseld van hoge...If you want to get a full essay, order it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment